ამ ბლოგში გაეცნობით თუ როგორ უნდა გავაკეთოთ უგემრიელესი მაწვნის სუპი თქვენ მიერ შერჩეული გემოვნებით,
ახლა კი დროა გაეცნო დეტალური ინსტრუქციას მაწვნის სუპის ინგრედიენტებისა და მომზადების წესზე, მოდი დავიწყოთ😊:
მაწვნის სუპის რეცეპტი

- 1 ლიტრი მაწონი (2 ქილა)
- 300 გრამი ბრინჯი
- სუნელი გემოვნებით
- მარილი გემოვნებით
- 2 კვერცხი
- 1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
- კარაქი
- კამა
როგორ გავაკეთოთ მაწვნის სუპი

მას შემდეგ, რაც გაიგე თუ რისგან შედგება მაწვნის სუპის რეცეპტი, შემდეგი ეტაპია გავიაროთ მარტივად და დეტალურად მომზადების წესი და საფეხურები.
- პირველ რიგში აუცილებელია შენ მიერ შერჩეული ხახვი დაჭრა წვრილად განათავსო ის სუპისთვის განკუთვნილ ქვაბში
- ქვაბში ხახვის მოთავსებასთან ერთად ჩაამატე კარაქი და მოხრაკე.
- შემდეგ დაამატე ცოტაოდენი წყალი, შემდეგ ჩაყარე ბრინჯი და დაიწყე ხარშვის პროცესი.
- გახსენი მაწონი წყალში და ბრინჯის მოხარშვის შემდეგ ჩაამატე ის ქვაბში.
- მომზადების პროცესში მნიშვენლოვანია გაითვალისწინო, რომ ქვაბს მუდმვად ურიო, რომ მაწონი არ აგეჭრას.
- შემდეგ ეტაპია წვნიანის წამოდუღების შემდეგ გათქვეფილი კვერცის დამატება და მორევის პროცესის გაგრძელება.
- მომზადების ბოლო ეტაპზე, დაამატე მარილი გემოვნებით, კამა და შენთვის სასურველი სუნელი.
ახლა კი შეგიძლია მიირთვა შენ მიერ მომზადებული უგემრიელესი მაწვნის სუპი ბრინჯით 😊.